Vottane mine

Vottane mine

onsdag 30. mars 2011

Vakkert ?

Ja, visst er det vakkert ute, men eg er så lei av snø. Dette bilete passar best på eit julekort, og snart er det april. No vil eg ha vår!! Frustrasjonen over snø er så stor at eg føler eg snart går på veggane. Klarer ikkje å vere kreativ under slike forhold. Nei no skal eg slutte å syte, ingen ting å gjere med det ? Kanskje eg rett og slett skal finne fram støvsugaren-og støvsuge vekk heile skiten (snøen).


Mykje spennande som skjer i livet mitt for tida, kanskje litt for mykje å velje i ? Veit sanneleg ikkje kva eg skal satse på. Jobb, studier eller fulltids glaskunstnar ? Skulle ynskje at eg kunne vere tøff og lytta til magefølelsen. Fornufta seier ein ting, medan magen seier noko heilt anna. No har eg levd etter fornuftsprinsippet i godt og vel 40 år, så kanskje det er på tide å prøve noko nytt ?


I fjøsen er det full fart med lambing. Villsauene er flinke og klarer seg sjølv, medan dei andre ofte må ha hjelp av jordmor. Eg synest det er fasinerande å ta imot dei søte små "lamba", og kjenner at eg er i mitt rette element. Jordmor Hide står til tjeneste. Ynskjer dykk alle ein fin kveld, så får vi håpe at våren snart kjem . Veronica