Vottane mine

Vottane mine

tirsdag 11. oktober 2011

Juleproduksjonen har startar.

Anbefaling:Gå inn på Brit`s små puslerier og ver med på kjempe lotteri.
http://brit-puslerier.blogspot.com/2011/10/julekalenderlotteri-for-100000-jubileum.html
Her ut i havgapet går no dagane som vanleg, puslar litt med glasproduksjon i "brakka" medan eg drøymer om å finne meg ein jobb. For godt og vel 5 månader sidan var eg innblanda i ei bilulykke, og etter det har eg berre vore heime. Kjenner at eg er for sosial til å gå for meg sjølv heile dagane. Saknar nokon å snakke med. Håper at det skal dukke opp eit kreativt jobbtilbud snart.

I dag har eg hatt meg nokre fine timar i brakka, og eg er svært spent på resultatet. Har laga eit kjempe stort firkanta "englefat". Synest sjølv at det er litt annerleis,og at eg har utvikla meg og klart å tenke nytt. Bilde kjem når eg har fått fatet velberga ut av ovnen- om eit par brenningar.
Glasfusing er ein omstendeleg prosess, så ting tek tid. Håper å få laga litt glas no framover slik at eg kan fare på julemesser. Eg har også planar om å opne "epla utsalg", men fyrst må eg kome meg frampå.
Ynskjer alle ein fin haustdag.

Veronica

2 kommentarer:

  1. Godt å høre at du har komme deg igang i verkstedet. Englefat hørtes kjeme spennende ut. Sauen jeg kjøpte av deg henger nå i mitt høstkjøkkenvindu:) Den er utrolig søt.)

    SvarSlett
  2. Flott at du likte sauen.Ynskjer deg ein fin haust.

    SvarSlett